fbpx skip to Main Content
Menu

A 20. évad véget ért, már a következő évad bemutatójára készül a Pintér Béla és Társulata

A Pintér Béla és Társulata 20. évada igazán mozgalmas volt. Az ősz a Kórház-Bakony felújításával kezdődött, majd  Pintér Béla Újabb drámák című kötetének bemutatójával folytatódott – a magyar dráma napján. A könyvet idén tavasszal a Libri irodalmi díj 10 döntőse közé választották. Az alkotók a születésnapra egy színházi előadással készültek, így kapta a 20. évad új bemutatója a Jubileumi Beszélgetések címet. Az előadás nemcsak a Pintér Béla és Társulata első bemutatóját, az 1998-ban készült Népi Rablétet idézi meg, de az elmúlt húsz év számos egyéb előadását is; emellett helyzetjelentést ad a magyar színházi életről és közéletről. Az évadban két új játszóhelyet avatott a Pintér Béla és Társulata: a Jubileumi Beszélgetések helyszíne a Fészek Művészklub színházterme, három repertoáron lévő előadás pedig az UP Újpesti Rendezvénytérben került színpadra. 

Köszönjük, hogy figyelemmel kísérték a 20. évad előadásait, eseményeit. Az évad véget ért, de a munka folytatódik: már készül a következő évad bemutatójának szövegkönyve. Az Anya Szeme Fénye munkacímű előadás premierjét decemberben láthatják majd. Érdemes már most feliratkozni az előadás előjegyzési listájára!

Back To Top

A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNYHOZ KAPCSOLÓDÓ VÁLTOZÁSOK

A 2020. március 11-e utánra meghirdetett előadásaink a koronavírus-járvány megfékezése céljából hozott intézkedések miatt elmaradnak. Határozatlan ideig új időpontokat és előadásokat sem tudunk meghirdetni. A megvásárolt jegyekkel kapcsolatban weblapunkon tájékozódhatnak.
Ebben a bizonytalan helyzetben ismét nézőinkhez fordulunk segítségért. Számos támogatási forma áll azok rendelkezésére, akiknek van lehetősége és szándéka társulatunk munkájának támogatására.