fbpx skip to Main Content
Menu

Elmaradó előadások – Tündöklő Középszer, Anyaszemefénye, Titkaink

Kedves Nézőink!
Ahogy már múlt héten is jeleztük, a kormány március 11-től a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések alapján minden 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényt betiltott. Ez minden hátralévő márciusi előadásunkat (Tündöklő Középszer, Anyaszemefénye, Titkaink) érinti, és sajnos minden bizonnyal áprilisi előadásainkra is érvényes lesz.
Folyamatosan dolgozunk a jegyvissza- vagy átváltási protokollon, amit azonban az általános bizonytalanság mellett esetünkben az is nehezít, hogy több játszóhelyünk és több jegyértékesítési csatornánk van, melyek összehangolása több időt vesz igénybe. Türelmüket kérjük, a márciusi jegyekkel kapcsolatban reményeink szerint hét közepén pontos tájékoztatást tudunk már adni.

Köszönjük a megértést!
Pintér Béla és Társulata

Back To Top

A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNYHOZ KAPCSOLÓDÓ VÁLTOZÁSOK

A 2020. március 11-e utánra meghirdetett előadásaink a koronavírus-járvány megfékezése céljából hozott intézkedések miatt elmaradnak. Határozatlan ideig új időpontokat és előadásokat sem tudunk meghirdetni. A megvásárolt jegyekkel kapcsolatban weblapunkon tájékozódhatnak.
Ebben a bizonytalan helyzetben ismét nézőinkhez fordulunk segítségért. Számos támogatási forma áll azok rendelkezésére, akiknek van lehetősége és szándéka társulatunk munkájának támogatására.