skip to Main Content
Menu

Idén ünnepeljük a Pintér Béla és Társulata működésének 20. évét, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készültünk. A Pintér Béla Újabb drámák című kötet megjelenése, a Kórház-Bakony előadás felújítása, és a januártól várható meglepetések mellett a kerek évforduló kiemelt eseményeként tekintünk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutatóra.

Ezúton is köszönjük minden nézőnk megtisztelő figyelmét, mellyel a két évtized alatt kísérte-kíséri és segítette munkánkat; a kérdéseket, üzeneteket, leveleket, beszélgetéseket; valamint a sokféle formában érkező (SZJA 1% felajánlása, pártolói jegyek vásárlása, TAO) támogatást, mely nélkül nem ünnepelhetnénk most a 20. évadot. Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is gyakran találkozunk majd!

Azoknak a nézőinknek, barátainknak, akik támogatni kívánják a Pintér Béla és Társulata működését, idén egy új lehetőséget biztosítunk: a premier előtti támogatói előadást. Ez az este egy fontos és érzékeny pillanat: az új bemutató első találkozása a közönséggel. Ha szeretnél támogatóink közé tartozni, és részese lenni ennek az eseménynek, szeretettel várunk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató premier előtti támogatói előadására.

Helyszín: Szkéné Színház
Időpont: 2018. december 16. vasárnap 20.00

Előadás után pezsgős fogadással várunk a színház előterében, ahol alkalom nyílik a társulat tagjaival való találkozásra és beszélgetésre is.

Pintér Béla és Társulata

SZEREPLŐK

Bencze Sándor “Qpa”
Enyedi Éva
Friedenthal Zoltán
Kéménczy Antal
Pintér Béla
Roszik Hella
Stefanovics Angéla
Szabó Zoltán
Terhes Sándor
Thuróczy Szabolcs

Zene: Kéménczy Antal
Díszlet: Tamás Gábor
Jelmez: Benedek Mari
Hang: Belényesi Zoltán
Fény: Varga László
A rendező munkatársa: Hajdú Rozi
Asszisztens: Hornyák Dóra
Produkciós munkatárs: Jékely Anna
Gazdasági munkatárs: Inhaizer Gyula

Írta és rendezte: Pintér Béla

Back To Top