fbpx skip to Main Content
Menu

Támogatási lehetőségek

tamogatas_1
tamogatas_2
tamogatas_3

Kedves Barátunk!

Bizonyára értesült róla, hogy a Parlament 2018. november 13-án elfogadta a Gazdasági Bizottság törvénymódosítási javaslatát, melynek értelmében az előadóművészeti szervezetek a továbbiakban nem vehetik igénybe a TAO-támogatást.
Ez azt jelenti, hogy már a 2018-as év jegybevétele után igényelhető, és a költségvetésünkbe kalkulált támogatással sem tudunk élni. A támogatási rendszer átalakításáról még nem kaptunk megnyugtató információt. Előreláthatóan ennek kidolgozása hosszabb időt vesz majd igénybe. A helyzet jelenlegi állása szerint azonban ezt nem tudjuk megvárni, és eredményét előre nem is láthatjuk.
Puszta fennmaradásunk és további működésünk érdekében – egyéb megszorító intézkedések mellett – nincs más választásunk: nézőinkhez, barátainkhoz fordulunk.
Köszönjük, ha van lehetősége és szándéka támogatni a munkánkat!
A támogatási lehetőségekről ezen az oldalon olvashat bővebben.
Minden segítség számít!
Ha bármilyen kérdése, javaslata van, várjuk levelét a pbest@pbest.hu címre.
Köszönjük figyelmét!
a Pintér Béla és Társulata
 • Válasszon szponzorációs csomagjaink közül!

  • Különböző szponzorációs csomagjaink számos előny és kényelmi szolgáltatás mellett megjelenési felületeket is biztosítanak.
  • Ajánlataink rugalmasak, minden esetben az egyéni megállapodás alapjául szolgálnak.
  • Tájékoztatást a szponzorációs csomagokról a pbest@pbest.hu címen kaphat.
 • Támogassa a Pintér Béla és Társulatát adománnyal!

  • Amennyiben Társasága adományt szeretne adni közhasznú társulatunknak, akkor azt bármikor megteheti a 12010501-00147825-00100000 bankszámlaszámra történő utalással.
  • Az általunk kiadott igazolással az adomány összege a vállalkozás érdekében felmerült költségnek minősül.
  • A Társaságot a támogatási összeg 20 százalékának megfelelő adóalap-kedvezményre jogosítja fel, azonban ez nem haladhatja meg az adózás előtti eredmény összegét.
  • A 20 százalékos kedvezményhez nincs szükség előzetes írásos megállapodásra, ezért az adomány átutalása után az igazolást társulatunk automatikusan postán megküldi, amennyiben az adomány átutalásakor a közleményben feltüntetik az adományozó társaság adószámát.
  • Tartós adományozási szerződés esetén a támogatás 40 százalékának megfelelő adóalap-kedvezményt érvényesíthet a támogató cég.
  • Tartós adományozással kapcsolatos szerződéskötési szándékkal kapcsolatosan kérjük, írjon a pbest@pbest.hu címre vagy hívja a +36 30 692 4452 telefonszámot!
 • Színházjegy mint munkavállalói juttatás

  • 2019. január 1-től adómentes a kifizető által magánszemélynek ingyenesen vagy kedvezményesen juttatott kulturális szolgáltatás (színház-, tánc-, cirkusz- vagy zeneművészeti előadás) igénybevételére szóló belépőjegy és / vagy bérlet, valamint a könyvtári beiratkozási díj – az adott évben érvényes minimálbér összegéig. Az adómentesség csak abban az esetben alkalmazható, ha a belépőjegy, bérlet nem visszaváltható, valamint ha nem utalvány formájában jelenik meg.
 • Vásároljon pártolói jegyeket!

  • A korábbi évekhez hasonlóan társulatunkat a nézők ebben az évadban is támogathatják pártolói jegyek vásárlásával, melyek a Szkéné és Átrium Színházakban 7.000 és 12.000 Ft-os értékben, a Fészek Művészklubban 8.000 és 12.000 forintos értékben kaphatók. A pártolói jeggyel rendelkezők maguk választhatnak helyet a Szkéné Színházban és a Fészek Művészklubban a kiszemelt előadásra, így érkezéskor névre szólóan lefoglalt helyeik várják őket. Az Átriumban az 1-4. sor közepét tartjuk fenn a pártolói jegyeket vásárlóknak.
   További információ: Bendák Mónika Tel: +36 30 338 3987 Mail: jegy@pbest.hu e-mail címen.

Válassza a pártolói jegyek kínálta kényelmet!

 • A korábbi évekhez hasonlóan társulatunkat a nézők ebben az évadban is támogathatják pártolói jegyek vásárlásával, melyek a Szkéné Színházban, az Átrium Színházban és az UP Újpesti Rendezvénytérben 7.000 és 12.000 Ft-os értékben, a Fészek Művészklubban 8.000 és 12.000 forintos értékben kaphatók. A pártolói jeggyel rendelkezők maguk választhatnak helyet a Szkéné Színházban és a Fészek Művészklubban a kiszemelt előadásra, így érkezéskor névre szólóan lefoglalt helyeik várják őket. Az Átriumban az 1-4. sor közepét tartjuk fenn a pártolói jegyeket vásárlóknak. Az UP Újpesti Rendezvénytérben a 3-4. illetve a 9-11. sor közepét tartjuk fenn a pártolói jegyek tulajdonosainak.
  További információ: Bendák Mónika Tel: +36 30 338 3987 Mail: jegy@pbest.hu e-mail címen.

Támogassa a társulatot adománnyal!

Amennyiben magánszemélyként szeretne adományt adni közhasznú társulatunknak, ezt bármikor megteheti a 12010501-00147825-00100000 bankszámlaszámra történő utalással. Az utalás során, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba, hogy adomány.

Ne feledkezzen meg adója 1%-áról! 

Köszönjük, ha adója 1%-ával a Pintér Béla és Társulata munkáját támogatja!
Adószámunk: 18245426-2-43

Back To Top

TÁMOGATÓKAT KERESÜNK

A kultúrafinanszírozási rendszer átalakulása miatt a jelenlegi átmeneti helyzetben a társulat további működése került veszélybe. Nem látunk más lehetőséget, nézőinkhez fordulunk segítségért. Számos támogatási forma áll azok rendelkezésére, akiknek van lehetősége és szándéka társulatunk munkájának támogatására.