fbpx skip to Main Content
Menu

Közönségkutatás

A Színház folyóirat kérdőíves kutatást végez a Pintér Béla és Társulata közönségével kapcsolatban, melynek az eredménye egy tanulmány lesz. A kutatás vezetője Nagy Klára. A kutatás anonim, és bármelyik kérdésnél dönthet úgy, hogy nem kíván válaszolni, vagy abbahagyja a kérdőívet. Az online kitöltés mellett élőben, bizonyos előadások előtt is lesz lehetőség válaszolni a kérdésekre. Megkérjük, ha egyszer már offline kitöltötte a kérdőívet, ezt ne ismételje meg online.
Személyes adatokat a hatályos jogszabályok alapján és azoknak megfelelően kezelünk. A személyes adatok kezelésének célja tudományos kutatás. Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk. Harmadik félnek személyes adatokat csak az érintett előzetes hozzájárulása alapján adunk át. Az érintettnek tájékoztatást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken. Az Ön személyes adatai a jelen kutatás lezárását követő 90. napon helyreállíthatatlanul törlésre kerülnek, azok kezelése megszűnik, hacsak erről másként nem rendelkezik vagy azt más jogszabályi kötelezettség nem írja felül.

A kitöltés körülbelül öt percet vesz igénybe.
Köszönjük segítségét!

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

Back To Top

Elindult a szeptemberi és októberi előadásaink jegyértékesítése!

Legyen Ön is a támogatónk! Válasszon támogatói tagságaink közül, és használja ki a tagság által nyújtott kedvezményeket, jogosultságokat!