fbpx skip to Main Content
Menu

Elmaradó előadások – október 28.-november 5.

Kedves Nézőink!

Sajnos a koronavírus társulatunk egyik tagját is elérte, így az október 28-a és november 1-je között kitűzött Anyám Orra, valamint a november 3-a és 5-e között meghirdetett A Soha Vissza Nem Térő előadások ELMARADNAK. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy kollégánk az elmúlt egy hétben nem dolgozott együtt a társulattal, így kontaktus sem történt a társulat többi tagjával és az elmúlt előadások nézőivel. Reményeink szerint a november 6-tól tervezett előadásainkat megtartjuk.

A megváltott jegyek tulajdonosait szeretnénk megkérni az alábbi űrlap kitöltésére, ahol rendelkezni tudnak a jegyeik sorsáról. A kitöltés határideje: 2020. november 5.
Alapvetően három lehetőség közül tudnak választani:
– visszaváltás: ebben az esetben a jegyek árát visszatérítjük
– későbbi felhasználás: a megvásárolt jegyek egy későbbi (egyelőre még nem ismert, de várhatóan 2021. január/február) időpontban lesznek felhasználhatók
– támogatás: a megvásárolt jegyek áráról lemondva a társulat további működését tudják támogatni, mindenkinek nagyon köszönjük, aki ezt az opciót választja. Azon nézőinket, akik lemondanak a jegyek áráról soron kívül fogjuk értesíteni, amint új időpontokat tudunk kitűzni az adott előadásból.

ŰRLAP KITÖLTÉSE

Hamarosan e-mailben is tájékoztatjuk jegyvásárlóinkat!

Köszönjük!
Pintér Béla és Társulata

Back To Top

Már kiváltható a 2023/2024-es évadra szóló támogatói tagság!