fbpx skip to Main Content
Menu

április 29-30. ideiglenes változások a Szkéné megközelítésével kapcsolatban

Kedves Nézőink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 29-én és 30-án nincs lehetőség  parkolásra az egyetem épülete előtti teljes szakaszon!
Egyetemi rendezvény miatt április 30-án, szombaton a Szkéné Színház nem közelíthető meg a szokott útvonalon, a K épület főbejáratán keresztül!
Az épületbe bejutásra vonatkozó információ:
– Ezen az estén az egyetem területére a “K” épület főbejárata és a Gellért tér közötti szakaszon található kovácsoltvas kapun (ún. “Ch” kapu) át tudnak bejutni. A belépést követően egy alacsony tetős épület (balkézre) mellett vezet az út. Az említett épület mellett elhaladva, kérem tartsanak balra a központi épület oldalsó bejáratához.
– Belépvén az épületbe, szemben a bejárattal, a lengőajtón túl található lépcsőházban tudnak felmenni a második emeletre. (Figyelem, a bejárat az alagsori szinten található, ezért két és fél emeletet kell felsétálni!)
– Felérve a 2. emeletre jobbra kell elindulni, majd a következő sarkon ismét jobbra fordulni. Ez a folyosószakasz már a színház bejáratánál felállított pénztárhoz és ruhatárhoz vezet.
A tájékozódást táblák, és az egyetem biztonsági személyzete fogja segíteni.
Back To Top