fbpx skip to Main Content
Menu

Minden a 2023/2024-es évadról

Kedves Nézőink!
Engedjék meg, hogy ismertessük a legfontosabb és legpraktikusabb információkat, újdonságokat a szeptemberben kezdődő 25. évadunkkal kapcsolatban – a szeptemberi és októberi műsorunk már elkészült és elindult a nyilvános online jegyértékesítés: http://pbest.jegy.hu
A következő évadunk megvalósításához jelenleg (2023. július 6.) még 24,5 millió forint hiányzik, ezért közösségi adománygyűjtést indítottunk, melyhez – amennyiben lehetőségük van rá -, ide kattintva tud csatlakozni. Köszönjük, ha támogat minket és köszönjük az eddigi támogatásokat!
 • MŰSOR
  A 2023/2024-es évadunkat új bemutatónkkal, a Réka és az Oltatlanokkal kezdjük szeptember 9-én (nyilvános főpróba: szeptember 8.), valamint két korábbi előadásunk, a Gyévuska és Az Őrült, az Orvos, a Tanítványok és az Ördög is visszatér repertoárunkba az évad folyamán.
  A legtöbb előadásunk továbbra is UP Rendezvénytéren lesz látható, ezek az előadások a Réka és az Oltatlanok, Az Imádkozó, a Marshal Fifty-Six, a Vérvörös Törtfehér Méregzöld, az Anyaszemefénye, Titkaink, A 42. hét, a Kaisers TV, Ungarn, a Tündöklő Középszer, a Szutyok, A Démon Gyermekei, az Anyám Orra, a Gyévuska, a Parasztopera és A Sehova Kapuja; a Szkéné Színházban fogjuk játszani A Soha Vissza Nem Térőt, A Sütemények Királynőjét és Az Őrült, az Orvos, a Tanítványok és az Ördögöt, a Katona József Színházban pedig továbbra is repertoáron marad a színházzal közös előadásunk, az Ascher Tamás Háromszéken.
 • TÁRSULAT
  A következő évadtól három új társulati tagot köszönthetünk Péter Kata, Messaoudi Emina és Gálvölgyi János személyében. Távozik a társulattól Roszik Hella. Az évad során több szerepátvételre is sor kerül majd, ezekről az előadások színlapjain tud tájékozódni.
 • TÁMOGATÁS
  Következő évadunk megvalósításához még 25,5 millió forint hiányzik. Kérjük, támogassa munkánkat, és legyen részese 25., jubileumi évünknek! Pintér Béla ezzel kapcsolatos videóüzenete ide kattintva tekinthető meg. Köszönjük!

  Támogatási lehetőségek:

 • AJÁNDÉKUTALVÁNYOK
  Már elérhetőek a 2023/2024-es évadra szóló ajándékutalványaink is. Az 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os és 20.000 Ft-os értékben megvásárolható elektronikus ajándékutalványok a következő évad végéig, azaz 2024. június 30-áig használhatók fel.
  Bővebb információ: https://pbest.hu/ajandekutalvany

 • SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI PROGRAM
  A 2023-24-es évaddal indítjuk el színházpedagógiai programunkat, melynek keretében középiskolás osztályok számára kínálunk előkészítő és feldolgozó foglalkozásokat az előadások megtekintése mellé. A program elsőként a Parasztopera és A Démon Gyermekei előadásainkhoz lesz elérhető, de később további előadásokkal is bővítjük majd a kínálatot. A diákcsoportok kedvezménnyel válthatnak jegyet előadásainkra.
  További információ: jegy@pbest.hu

 • JEGYVÁSÁRLÁS
  A szeptemberi és októberi jegyek nyilvános online értékesítése július 6-án, csütörtök 12:00 órakor indult a http://pbest.jegy.hu oldalon.

  Személyes jegyvásárlásra az UP Rendezvénytér jegypénztárában a nyár folyamán is lehetőség van az alábbi nyitvatartás szerint:

  • kedd, csütörtök: 10.00-17.00 óra között (bankkártya, készpénz)

  További személyes jegyvásárlási lehetőségek az évad kezdete előtt:

  • TeFeszt: augusztus 25-27., Terézváros
  • Pozsonyi Piknik: szeptember 2., Újlipótváros
  Csoportos kedvezmény: 25 fő fölött bármely előadásunkra 25% kedvezménnyel válthatnak jegyet. Jegyfoglalás: jegy@pbest.hu
  Néhány előadásunk esetében dinamikus jegyárazást vezetünk be, ezzel kapcsolatban itt tájékozódhatnak: https://pbest.jegy.hu/dinamikus-arazas-gyik
  A Katona József Színház (Ascher Tamás Háromszéken) műsora és jegyei július 17-től érhetőek el a katona.jegymester.hu oldalon.

   

  Back To Top

  Elérhető augusztus végi, szeptemberi és októberi műsorunk, jegyek már kaphatók!