fbpx skip to Main Content
Menu

Népi Rablét és Jubileumi Beszélgetések – újra felvett, aktualizált online vetítések márciusban és áprilisban

Társulatunk vezetője, Pintér Béla egy rövid videós üzenetben foglalta össze a társulatunkkal kapcsolatos aktualitásokat és terveket.
A videó a Facebook oldalunkon tekinthető meg.

Először is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen módon támogatta társulatunkat az elmúlt időszakban – akár online előadások megtekintésével, pártolói jegyekkel vagy adójuk 1%-ával. Ezen támogatásoknak köszönhetően kollégáink megélhetése ezúttal sem került veszélybe, és bízunk abban, hogy a társulat jövője sem forog kockán.

Hogy a következő másfél hónapot is “átvészelhessük”, új online vetítéseket fogunk tartani, ezúttal viszont nem archív felvételeket teszünk közzé, hanem két előadásunk vadonatúj felvétele lesz látható az online térben.

Március 28-án és 31-én a társulat legelső előadása, a Népi Rablét lesz műsoron. Az 1998-ban bemutatott darabot több, mint 10 éve játszottuk utoljára közönség előtt, így ez egy remek lehetőség mindazoknak, akik csak az utóbbi években kezdték el követni a társulat munkásságát. Mindemellett azoknak is ajánljuk, akik sok évvel ezelőtt már látták, hiszen pár újdonság is bekerült az előadásba. Az előadás szereplői: Bencze Sándor “Qpa”, Csatári Éva, Enyedi Éva, Gombai Szabolcs, Nagy-Abonyi Sarolta, Péterfy Bori, Pintér Béla és Thuróczy Szabolcs, írta és rendezte: Pintér Béla.

 

Április 11-én és 20-án a Jubileumi Beszélgetések című előadásunkat búcsúztatjuk az interneten. Ezt a darabot két évvel ezelőtt, a társulat 20. születésnapja alkalmából mutattuk be a Fészek Művészklubban, és bár eredetileg csak egy évadon keresztül terveztük repertoáron tartani, végül két évig játszottuk. Most viszont eljött a búcsú ideje, és kihasználva az online platform lehetőségeit, abban bízunk, hogy így senki sem marad le az előadásról. Természetesen ezt az előadást is ajánljuk azoknak is, akik már látták, hiszen jónéhány aktualitással frissült. Az előadás szereplői: Bencze Sándor “Qpa”, Enyedi Éva, Friedenthal Zoltán, Kéménczy Antal, Pintér Béla, Roszik Hella, Stefanovics Angéla, Szabó Zoltán, Terhes Sándor és Thuróczy Szabolcs, írta és rendezte: Pintér Béla.
Az online előadások megtekintésére és jegyvásárlásra az online-pbest.jegy.hu oldalon van lehetőség. A meghirdetett időintervallumokon belül a videó bármikor elindítható, megállítható, a jegyértékesítés a meghirdetett előadás napokon éjfélkor zárul – illetve legkésőbb ekkor érdemes elindítani a felvételeket.
Back To Top

Már kiváltható a 2023/2024-es évadra szóló támogatói tagság!