fbpx skip to Main Content
Menu

2022/2023-as évad: újdonságok, változások, támogatói tagság

A 2021/2022-es évad utolsó napjaiban először is szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat egész évados figyelmükért, támogatásukért és azért, hogy minden előadásunkat telt ház előtt játszhattuk!
Társulatunk vezetője, Pintér Béla egy videóüzenetben foglalta össze gondolatait a mögöttünk és az előttünk álló évadról:

A 2022/2023-AS ÉVAD

A Társulat anyagi biztonsága és további működésének érdekében több fontos változás lesz a következő évadunkban:

  • A Sütemények Királynője c. előadásunk kivételével minden darabunk az UP Rendezvénytérben lesz látható (kivétel még az Ascher Tamás Háromszéken, ami továbbra is a Katona József Színház repertoárjának része). Ez egyben azt is jelenti, hogy azokra az előadásainkra, melyekhez korábban nehezen lehetett hozzáférni, a következő évadban sokkal könnyeben tudnak majd jegyet vásárolni.
  • Emelni fogjuk a jegyárakat is és jegykezelési költséget vezetünk be, de a jelenleginél több jegyárkategóriát hozunk létre, így a mostani árakhoz képest akár olcsóbban, már 2900 Ft-tól lehet majd jegyet kapni az újpesti előadásainkra.
  • További fontos változás, hogy megszűnik az előjegyzési rendszer és a pártolói jegy intézménye, ezek helyett egy háromszintű támogatói tagságot vezetünk be. Mindazok, akik jelenleg az előjegyzési listán szerepelnek, értesítést fognak kapni a jegyértékesítés indulásakor, így módjukban lesz jegyet vásárolni. Értesítést továbbra is lehet kérni, ám ez nem jelent elővásárlási jogosultságot: a kiválasztott előadások nyilvános jegyértékesítésének megkezdésekor e-mailben fogunk tájékoztatást küldeni az értesítést kérőknek.Az évadot a tervek szerint szeptember 1-én kezdjük, a jegyértékesítés július elején indul. Az új bemutatónk október 1-én lesz, a címe: Az Imádkozó. “Nagy vonalakban a gyermekvállalás nehézségeiről szól majd, illetve arról, hogy hogyan is élünk mi a 2020-as években, ma Magyarországon.”

TÁMOGATÓI TAGSÁG
A 2022/2023-as évadtól új támogatói rendszert vezetünk be mindazok számára, akik a jegyvásárláson túlmenően is szeretnék támogatni a Pintér Béla és Társulata fennmaradását. Három különböző tagság közül tudnak választani, melyek különböző jogosultságokat, kedvezményeket biztosítanak. A tagság a befizetéstől követően évad végéig (2023. június) érvényes és 2022. december 31-ig lehet kiváltani.

A TÁMOGATÓI TAGSÁGRÓL BŐVEBBEN: https://pbest.hu/tamogatas

Back To Top