fbpx skip to Main Content
Menu

Támogassa Ön is új bemutatónk létrehozását!

Kedves Barátunk!

Egy nehéz időszakban állunk az új színházi évad küszöbén: a továbbra is a fejünk felett lebegő járvány hatásai és a gazdasági bizonytalanság mindenki életére, hangulatára rányomja a bélyegét.

Ezzel együtt nagy örömmel tapasztaltam, hogy a mögöttünk álló, lezárásokkal nehezített két évadban sem csökkent a nézők érdeklődése előadásaink iránt: csak a tavalyi színházi évadban 50 ezren választottak minket. Érezzük, hogy szükség van ránk. Kizárólag a közönségünk segítségével túl tudtuk élni ezt az időszakot, amiért végtelenül hálásak vagyunk nézőinknek, támogatóinknak, tehát Önnek is.

Az új évad első előadásait már lejátszottuk szeptember első napjaiban, és jelenleg is nagy erőkkel készülünk októberi bemutatónkra, Az Imádkozó című produkcióra.

  • Mivel az előadóművészeti többlettámogatásokra tavaly novemberben beadott pályázatunkra eddig nem kaptunk érdemi választ, az új premiert jelentősen csökkentett költségvetéssel készítjük. Spórolunk, ahol tudunk, egyebek mellett minimalizáljuk a díszlet, a jelmezek és a technika költségeit.
  • Ezzel együtt továbbra is 5 millió forint hiányzik ahhoz, hogy az előadást olyan formában, olyan színvonalon állíthassuk ki, amely megfelel társulatunk hagyományainak, saját művészi elvárásainknak, de elsősorban a közönségünk igényeinek.
  • Nem tudunk tovább hátrálni. Az a típusú színház, amit csinálunk, soha nem volt és nem is lesz piaci műfaj, üzleti értelemben nem tudja eltartani magát. Az Imádkozó hosszú ideje az első olyan produkciónk, aminek a létrehozásának támogatására nem jutott az állami kultúrpolitika büdzséjéből.
  • Ezért fordulok most azokhoz – így Önhöz is –, akik társulatunk mellett állnak és a jegyvásárláson túl is módjukban áll támogatni munkánkat: mivel a hiányzó összeget máshonnan nem tudjuk előteremteni, közösségi gyűjtést indítunk. Kérem, támogassa Ön is Az Imádkozó létrejöttét!
  • Támogasson és – amennyiben szeretné – a neve fizikailag is bekerül az előadásba: a díszletben fogjuk elrejteni, így valóban elmondhatja, hogy Ön is részese a produkciónak!
  • Bármilyen összegű támogatásért nagyon hálásan vagyunk, pár ezer forint is rengeteget számít! Viszont, ha 25.000 Ft-tal vagy ennél magasabb összeggel támogatja Az Imádkozó létrejöttét, elküldjük Önnek a Drámák vagy Újabb Drámák című könyvem dedikált változatát.

Látom és hiszem, hogy egyre többen osztják értékeinket, követnek minket, nézik előadásainkat, éppen ezért bízom abban, hogy az Ön hozzájárulásával Az Imádkozó, társulatunk 28. bemutatója is meg fog valósulni!

Előre is köszönöm támogatását a produkció stábjának nevében!

Pintér Béla

TÁMOGATÁShttps://adjukossze.hu/adomanygyujtes/tamogassa-pinter-bela-es-tarsulatanak-legujabb-bemutatojat-2681

Back To Top