fbpx skip to Main Content
Menu

Jubileumi Beszélgetések – premier előtti támogatói előadás

Kedves Barátunk!

Idén ünnepeljük a Pintér Béla és Társulata működésének 20. évét, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készültünk. A Pintér Béla Újabb drámák című kötet megjelenése, a Kórház-Bakony előadás felújítása, és a januártól várható meglepetések mellett a kerek évforduló kiemelt eseményeként tekintünk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutatóra.
Ezúton is köszönjük minden nézőnk megtisztelő figyelmét, mellyel a két évtized alatt kísérte-kíséri és segítette munkánkat; a kérdéseket, üzeneteket, leveleket, beszélgetéseket; valamint a sokféle formában érkező (SZJA 1% felajánlása, pártolói jegyek vásárlása, TAO) támogatást, mely nélkül nem ünnepelhetnénk most a 20. évadot. Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is gyakran találkozunk majd!
Azoknak a nézőinknek, barátainknak, akik támogatni kívánják a Pintér Béla és Társulata működését, idén egy új lehetőséget biztosítunk: a premier előtti támogatói előadást. Ez az este egy fontos és érzékeny pillanat: az új bemutató első találkozása a közönséggel. Ha szeretnél támogatóink közé tartozni, és részese lenni ennek az eseménynek,

szeretettel várunk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató premier előtti támogatói előadására.
Helyszín: Szkéné Színház
Időpont: 2018. december 16. vasárnap 20.00
Előadás után pezsgős fogadással várunk a színház előterében, ahol alkalom nyílik a társulat tagjaival való találkozásra és beszélgetésre is.
Az új bemutató premier előtti előadására szóló jegyek ára, mely a társulat működését támogatja: 35.000,-
Kérjük, hogy részvételi és támogatási szándékod a jegy@pbest.hu címre küldött e-mailben jelezd vagy vásárold meg jegyed online itt!
Tájékoztatunk, hogy a premier előtti támogatói előadásra a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Köszönjük, ha megtisztelsz bennünket jelenléteddel:
Pintér Béla és Társulata
Back To Top

Évadunk megvalósításához 35 millió forint hiányzik. Támogassa munkánkat, és legyen részese 25., jubileumi évünknek!