fbpx skip to Main Content
Menu

Kórház-Bakony – online vetítés szilveszterkor és január 8-án

December 31-én, szilveszterkor, valamint január 8-án ismét egy korábbi előadásunk rögzített felvétele lesz online elérhető  – ezúttal a 2018-ban felújított Kórház-Bakony című darabunkat láthatják ebben a formában.

A Kórház-Bakony a Pintér Béla és Társulata második előadása, melynek bemutatója 1999 decemberében volt a Szkénében. 2018-ban, a társulat 20 éves jubileumának alkalmából élőzenével és szerepátvételekkel került felújításra az előadás az Átriumban. A 2018-as előadás szereplői: Terhes Sándor, Friedenthal Zoltán. Bencze Sándor “Qpa”, Csatári Éva, Enyedi Éva, Nagy-Abonyi Sarolta, Szalontay Tünde, Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán, Pintér Béla, zenészek: Ökrös Csaba✝, Pelva Gábor, Pénzes Gyula, Kürtösi Zsolt; írta és rendezte: Pintér Béla. 

Az előadás az alábbi időintervallumokban tekinthető meg:
2020. december 31. 16:00 és 2021. január 1. 08:00 között
2021. január 8. 19:00 és 2021. január 9. 02:00 között

JEGYVÁSÁRLÁS: https://online-pbest.jegy.hu/#/event 

Pintér Béla és Társulata: Kórház-Bakony (2018, Átrium)

Végzetes orvosi műhiba következtében meghal a kórházban egy 63 éves alkoholista. Fia, a halott személyes tárgyainak átvétele után, egy pillanatra teljesen összeomlik. A színmű ezt az egyetlen percet a fiú elméjében, szibériai, dél-amerikai és magyarországi helyszíneken tett kalandos utazásként mutatja be. Az út végén a fiú találkozik apjával, aki arra inti őt, hogy igyekezzék jobb életet élni.

Prof. Keserű Géza: Terhes Sándor
Dr. Palócz Gyula: Friedenthal Zoltán
Vass Miklós, műtős: Bencze Sándor “Qpa”
Barbara főnővér: Csatári Éva
Yvette nővér: Enyedi Éva
Natália nővér: Nagy-Abonyi Sarolta
Margit néni: Szalontay Tünde
Angyal András: Thuróczy Szabolcs
Savanyú József: Mucsi Zoltán
Látogató: Pintér Béla
Zenészek: Ökrös Csaba✝, Pelva Gábor, Pénzes Géza, Kürtösi Zsolt

Koreográfus: György Károly
Díszlet: Nyitrai Orsolya, Tamás Gábor
Jelmez: Nyitrai Orsolya

Fény: Varga Laca
Hang: Belényesi Zoltán

A rendező munkatársa: Hajdú Rozi
Asszisztens: Hornyák Dóra

Írta és rendezte: Pintér Béla

Bemutató: 1999. december 9., Szkéné Színház
Az előadás hossza: 70 perc, egy felvonásban

A felvétel 2018 októberében készült az Átrium Színházban.
Kamera: Erdély Jakab, Generál Kristóf, Hajdu Levente
Hang utómunka: Varga Tamás
Vágás, fényelés: Hajdu Levente

Hogyan működik a jegyvásárlás?
Első lépés a regisztráció, amelyet az online-pbest.jegy.hu oldalon a Bejelentkezés gombra kattintva kell megtenni. Sikeres regisztráció után a kiválasztott időpont melletti Jegyvásárlás gombra kattintva lehet kiválasztani a jegytípust és kosárba rakni. Fontos, hogy jelen esetben eseményenként egy darab jegyet vásároljon, hiszen a jegy egyfajta jogosultságot jelent a tartalom megtekintésére, amely felhasználói fiókhoz kötött, így nem tudja átadni a pluszban megvásárolt hozzáférést. Továbbhaladva az online banki fizetés oldalra jut, ahol bankkártyával tudja kifizetni a jegyet. A fizetést követően e-mailcímére egy visszaigazolást kap, ami tartalmazza a megvásárolt előadás linkjét, erre kattintva lehet majd a megadott időponttól kezdve megnézni a videót, vagy a felhasználói fiókon belül a program adatlapján a Videó megtekintése gombra kattintva lehet elindítani a tartalmat. Jegyvásárlásra a meghirdetett időintervallum vége előtt 2 óráig van lehetőség.  

Mikor tudom megnézni az előadást?
Az előadást a meghirdetett napokon a meghirdetett időintervallumban tudja megnézni, bármikor elindíthatja és megállíthatja, az előadás hossza 70 perc.

Melyik jegyet válasszam?
Ha egyedül nézi az előadást az első jegytípust válassza. Ha egy eszközön, egy időben többen nézik, akkor kérjük, a két főre vagy több főre szóló jegyet válassza. Amennyiben támogatni szeretné társulatunk további működését, választhatja a pártolói vagy mecénás jegyeket is, köszönjük, ha így dönt.

Tudok ajándékba jegyet vásárolni?
Erre sajnos jelenleg nincs lehetőség, hiszen a videó megtekintéséhez szükséges jogosultságot a jegyvásárlás után a felhasználói fiókhoz csatolják, így hiába vásárol több jegyet, más felhasználói fiókból nem lehet megnézni az előadást.  

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu
Telefonszám: 06-1/422-2029 (H-P: 9-17 óráig)

Back To Top

Elindult a szeptemberi és októberi előadásaink jegyértékesítése!

Legyen Ön is a támogatónk! Válasszon támogatói tagságaink közül, és használja ki a tagság által nyújtott kedvezményeket, jogosultságokat!