fbpx skip to Main Content
Menu

Szívszakadtig – online vetítés

December 6-án és 9-én online vetítjük Szívszakadtig című előadásunk négy kamerás videófelvételét. Az előadást 2017-ben mutattuk be a Szkéné Színházban, és idén tavasszal került le repertoárunkról, így már csak és kizárólag ebben a formában van mód megtekinteni.
A Szívszakadtig 2017-ben a THEALTER-en elnyerte a legnépszerűbb előadás közönségdíját, a Színházi Kritikusok Céhe pedig Friedenthal Zoltánt a legjobb férfi epizódszereplőnek választotta ugyanebben az évben.

JEGYVÁSÁRLÁS

JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
Hogyan működik a jegyvásárlás?
Első lépés a regisztráció, amelyet az online-pbest.jegy.hu oldalon a Bejelentkezés gombra kattintva kell megtenni. Sikeres regisztráció után a kiválasztott időpont melletti Jegyvásárlás gombra kattintva lehet kiválasztani a jegytípust és kosárba rakni. Fontos, hogy jelen esetben eseményenként egy darab jegyet vásároljon, hiszen a jegy egyfajta jogosultságot jelent a tartalom megtekintésére, amely felhasználói fiókhoz kötött, így nem tudja átadni a pluszban megvásárolt hozzáférést. Továbbhaladva az online banki fizetés oldalra jut, ahol bankkártyával tudja kifizetni a jegyet.
A fizetést követően a regisztrált e-mailcímre egy visszaigazolás érkezik, ami tartalmazza a megvásárolt előadás linkjét, erre kattintva lehet majd a megadott időponttól kezdve megtekinteni a videót, vagy a felhasználói fiókon belül a program adatlapján a Videó megtekintése gombra kattintva lehet elindítani a tartalmat. Jegyvásárlásra az előadás napján 22:00 óráig van mód.

Mikor tudom megnézni az előadást?
Az előadást a meghirdetett napokon leghamarabb 19:00 órakor tudja elindítani, de erre később is lehetősége van. A videó éjfélig él, így javasoljuk, hogy legkésőbb 22:00 órakor indítsa el a videót.

Melyik jegyet válasszam?
Ha egyedül nézi az előadást az első jegytípust válassza. Ha egy eszközön, egy időben többen nézik, akkor kérjük, a két főre vagy több főre szóló jegyet válassza. Amennyiben támogatni szeretné társulatunk további működését, választhatja a pártolói vagy mecénás jegyeket is, köszönjük, ha így dönt.

Tudok ajándékba jegyet vásárolni?
Erre sajnos jelenleg nincs lehetőség, hiszen a videó megtekintéséhez szükséges jogosultságot a jegyvásárlás után a felhasználói fiókhoz csatolják, így hiába vásárol több jegyet, más felhasználói fiókból nem lehet megnézni az előadást.

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu
Telefonszám: 06-1/422-2029 (H-P: 9-17 óráig)

Back To Top

Elindult a szeptemberi és októberi előadásaink jegyértékesítése!

Legyen Ön is a támogatónk! Válasszon támogatói tagságaink közül, és használja ki a tagság által nyújtott kedvezményeket, jogosultságokat!