fbpx skip to Main Content
Menu

Támogatói tagság – általános tájékoztató

Pintér Béla és Társulata támogatói tagság szabályzat

  1. június 20.

1. A Pintér Béla és Társulata támogatói tagsággal igénybevehető szolgáltatások:

a, 3% jegyvásárlási kedvezmény online jegyvásárláskor, korlátlan számú jegy megvásárlása esetén

b, egyedi kedvezmények (e-mailes tájékoztatás alapján, az abban meghatározott előadásokra és az abban meghatározott kedvezményekkel)

c, előzetes hozzáférés a meghirdetett műsor jegyeihez (I. szintű támogató: 1 nappal korábban, II. és III. szintű támogató: 3 nappal korábban a nyilvános értékesítés megkezdése előtt)

d, II. és III. szintű támogató esetében: ingyenes hozzáférés online előadásokhoz (II. szint esetében 2 alkalommal, III. szint esetében 4 alkalommal)

e, III. szintű támogató esetében két ingyenes belépő az évad új bemutatójára és ingyenes részvétel két fő részére közönségtalálkozón

f, folyamatos tájékoztatás az újdonságokról, személyes kapcsolattartás

g, a Szkéné Színházban tartott előadásokon foglalt hely (jegyvásárlás után külön egyeztetést igényel a kiemelt kapcsolattartóval, hogy hova szeretné foglalni a jegyeket)

2. Hogyan lehet támogatói tag, hogy használhatja jogosultságait?

A támogatói tagság online váltható meg a pbest.jegy.hu oldalon keresztül. Regisztráció után a szolgáltatás ellenértéket bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni, a sikeres tranzakciót követően a tagságot aktiválni kell. 

Sikeres aktiválást követően a kedvezmények és előzetes hozzáférés igénybevételéhez a pbest.jegy.hu oldalon a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval kell bejelentkeznie. Bejelentkezés nélkül a jogosultságok nem érhetőek el!

3. Érvényesség

A támogatói tagság érvényes a megvásárlástól kezdve 2023. június 30-ig. 

4. Egyéb szabályok

4.1 A Pintér Béla és Társulata támogatói tagság kiváltásával a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Társulat, valamint elektronikus jegyértékesítési partnere (jelenleg az InterTicket Kft.) elektronikus nyilvántartásába vegye, azokat kezelje és feldolgozza.

4.1. Az adatkezelés és -feldolgozás célja a támogatói rendszer működtetése (azon belül különösen a támogatói kedvezmények nyújtása), a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a támogatók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Társulat iránti vásárlói elkötelezettségük növelése.

5.5. Az adatokat a Társulat és elektronikus jegyértékesítési partnere (jelenleg az InterTicket Kft.) bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek kizárólag az érintett hozzájárulásával vagy jogszabályi felhatalmazás alapján adhatja ki. A Társulat Adavédelmi és adatkezelési tájékoztatója itt, az InterTicket Kft. adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.

 

Back To Top

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK MÁR KAPHATÓK!

Ajándékozzon Pintér Béla és Társulata utalványt szeretteinek! Már elérhetőek az 5000 Ft / 10 000 Ft / 20 000 Ft értékű, az évad végéig felhasználható elektronikus ajándékutalványaink.