fbpx skip to Main Content
Menu

Támogatói tagság – általános tájékoztató

Pintér Béla és Társulata támogatói tagság szabályzat

  1. június 20.

1. A Pintér Béla és Társulata támogatói tagsággal igénybevehető szolgáltatások:

a, 3% jegyvásárlási kedvezmény online jegyvásárláskor, korlátlan számú jegy megvásárlása esetén

b, egyedi kedvezmények (e-mailes tájékoztatás alapján, az abban meghatározott előadásokra és az abban meghatározott kedvezményekkel)

c, előzetes hozzáférés a meghirdetett műsor jegyeihez (I. szintű támogató: 1 nappal korábban, II. és III. szintű támogató: 3 nappal korábban a nyilvános értékesítés megkezdése előtt)

d, II. és III. szintű támogató esetében: ingyenes hozzáférés online előadásokhoz (II. szint esetében 2 alkalommal, III. szint esetében 4 alkalommal)

e, III. szintű támogató esetében két ingyenes belépő az évad új bemutatójára és ingyenes részvétel két fő részére közönségtalálkozón

f, folyamatos tájékoztatás az újdonságokról, személyes kapcsolattartás

g, a Szkéné Színházban tartott előadásokon foglalt hely (jegyvásárlás után külön egyeztetést igényel a kiemelt kapcsolattartóval, hogy hova szeretné foglalni a jegyeket)

2. Hogyan lehet támogatói tag, hogy használhatja jogosultságait?

A támogatói tagság online váltható meg a pbest.jegy.hu oldalon keresztül. Regisztráció után a szolgáltatás ellenértéket bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni, a sikeres tranzakciót követően a tagságot aktiválni kell. 

Sikeres aktiválást követően a kedvezmények és előzetes hozzáférés igénybevételéhez a pbest.jegy.hu oldalon a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval kell bejelentkeznie. Bejelentkezés nélkül a jogosultságok nem érhetőek el!

3. Érvényesség

A támogatói tagság érvényes a megvásárlástól kezdve 2023. június 30-ig. 

4. Egyéb szabályok

4.1 A Pintér Béla és Társulata támogatói tagság kiváltásával a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Társulat, valamint elektronikus jegyértékesítési partnere (jelenleg az InterTicket Kft.) elektronikus nyilvántartásába vegye, azokat kezelje és feldolgozza.

4.1. Az adatkezelés és -feldolgozás célja a támogatói rendszer működtetése (azon belül különösen a támogatói kedvezmények nyújtása), a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a támogatók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Társulat iránti vásárlói elkötelezettségük növelése.

5.5. Az adatokat a Társulat és elektronikus jegyértékesítési partnere (jelenleg az InterTicket Kft.) bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek kizárólag az érintett hozzájárulásával vagy jogszabályi felhatalmazás alapján adhatja ki. A Társulat Adavédelmi és adatkezelési tájékoztatója itt, az InterTicket Kft. adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.

 

Back To Top

Áprilisi, májusi és júniusi jegyek már kaphatók!